Špičkové digestoře FABER pro vaši kuchyni

Digestoře již dávno nejsou sterilně bílými a hlučnými přístroji zaměřenými pouze na výkon. Současné odsavače tvoří atraktivní designové doplňky dokreslující kuchyňskou atmosféru. A…

Inspirace a styl Špičkové digestoře FABER pro vaši kuchyni

Švýcarská značka JURA představuje exkluzivní model WE6

Švýcarský výrobce exkluzivních kávovarů si potrpí na několika základních hodnotách, a to na precizním zpracování, moderních technologiích a elegantním vzhledu. Profesionální přístroj…

Elektro a spotřebiče Švýcarská značka JURA představuje exkluzivní model WE6

Oživení kuchyně pomocí LED obrazu

Dekoraci kuchyně lze pojmout různými způsoby, pokud chcete něco opravdu elegantního a originálního, zkuste se podívat na LED obrazy. V tomto článku je v krátkosti představíme. Jedná…

Inspirace a styl Oživení kuchyně pomocí LED obrazu

5 tipů na rekonstrukci panelákové koupelny

Bydlení ve vlastním bytě v panelovém domě má spoustu známých výhod – dobrá dosažitelnost škol, obchodů, kultury, sportovního vyžití, více volného času, méně starostí s údržbou atd.…

Rekonstrukce bytu 5 tipů na rekonstrukci panelákové koupelny

Jak na výběr domácí vinotéky?

Při výběru domácí vinotéky je třeba brát zřetel hned na několik parametrů: Rozměry / kapacita Design Účel použití Způsob chlazení Celková konstrukce Výběr značky…

Elektro a spotřebiče Jak na výběr domácí vinotéky?
1 2 3 4 5

TOP produkty

LIEBHERR CP 4023 - TOP lednice s mrazákem

Lednička LIEBHERR CP 4023 Kombinovaná lednička LIEBHERR CP 4023 je energeticky úsporná a patří mezi to nejlepší na trhu. Díky nízké spotřebě 247kWh za rok patří lednice do energet…

Další produkty
Nejnovější Nejčtenější Seriály Štítky
Podmínky dotací na zateplení bytových domů jsou v současné době velmi výhodné

Vyšší podpora, než jaká je v Integrovaném regionálním operačním programu (IROP), se v tomto programovacím období (2014–2020) již nedá očekávat. Proto je důležité, aby zpozorněli všichni ti, co uvažují o zateplování či pořízení fotovoltaických kolektorů, případně… »

Zateplení domu
Tipy na rekontrukci koupeny

Koupelna neslouží jen k účelu, který měla původně - poskytnout tělu čistotu. V současnosti se z tohoto místa stává prostor určený i na relaxaci, což v konečném důsledku přispívá také k duševní očistě. Snad proto je koupelna jednou z prvních a nejčastěji rekonstruovaných… »

Rekonstrukce bytu
Špičkové digestoře FABER pro vaši kuchyni

Digestoře již dávno nejsou sterilně bílými a hlučnými přístroji zaměřenými pouze na výkon. Současné odsavače tvoří atraktivní designové doplňky dokreslující kuchyňskou atmosféru. A co je nejdůležitější – za přijatelné ceny jsou k dispozici i luxusní přístroje. »

Inspirace a styl
Jak chytře a prakticky zvětšit malý byt

Ceny nemovitostí opět rostou, a proto poptávka po menších bytech poroste. Domácnost o dispozici 2+kk lze chytrým a praktických způsobem zvětšit a zajistit tak maximální využití prostoru. Přečtěte si pět tipů, jak na to. Tržní cenu rekonstrukce, stavební práce a materiálu… »

Vítejte
Švýcarská značka JURA představuje exkluzivní model WE6

Švýcarský výrobce exkluzivních kávovarů si potrpí na několika základních hodnotách, a to na precizním zpracování, moderních technologiích a elegantním vzhledu. Profesionální přístroj s propracovanými detaily dokonale rozemele kávová zrna, ze kterých vykouzlí lahodné espresso… »

Elektro a spotřebiče
Výprodej skladu s povlečením

Oživte vánoční čas s novým kvalitním povlečením. Značka Colombine spustila výprodej skladů a tak může nabídnout až 50% slevy na kvalitní povlečení z Francie. Povlečení je zpracováno z kvalitních materiálů, které jsou opatřeny kvalitním potiskem. Můžete si vybrat z bavlněného… »

Inspirace a styl
Oživení kuchyně pomocí LED obrazu

Dekoraci kuchyně lze pojmout různými způsoby, pokud chcete něco opravdu elegantního a originálního, zkuste se podívat na LED obrazy. V tomto článku je v krátkosti představíme. Jedná se o specificky podsvícené obrazy na speciálním plátně. Při vypnutém osvětlení… »

Inspirace a styl
Výběr sprchového koutu do Vaší koupelny

 Při rekonstukci koupelny řeší každý vhodný sprchový kout. Stávající trend je mít podlážku v úrovni podlahy koupelny. První možnost je mít plochou zapuštěnou vaničku (litý mramor) nebo jsou vydlážděné a vybavené odtokovým žlabem. Výběr sprchového koutu je nutno… »

Rekonstrukce bytu
5 tipů na rekonstrukci panelákové koupelny

Bydlení ve vlastním bytě v panelovém domě má spoustu známých výhod – dobrá dosažitelnost škol, obchodů, kultury, sportovního vyžití, více volného času, méně starostí s údržbou atd. Pokud se podaří starší panelákový byt šikovně rekonstruovat, může to být i bydlení hezké a… »

Rekonstrukce bytu
Vytápění panelákové koupelny

 Podívejte se s námi na možnosti vytápení panelákových koupelen. Provedeme Vás průřezem nejpoužívanějších technologií vhodných právě pro koupelnu Vedle praktického podlahového topení (které lze bohužel v drtivé většině bytů použít pouze elektrické) se dostávajíc… »

Rekonstrukce bytu
  1 2 3 4 ...  
KVK
vše pro zateplení, stavební chemie anhydritové podlahy
STENO
vybavení pro kuchyně a koupelny
Oresi s.r.o.
nejvhodnější panelákové kuchyně
LIFTCOMP a.s.
výroba a montáž výtahů, eskalátorů a automatických dveří
Československá obchodní banka, a. s.
profesionální finanční služby pro SVJ a bytová družstva
 
Akční nabídky Soutěže
Akční nabídka dřevěných podlah Kahrs 2011

Tak jako každý rok přináší společnost KMD PLUS akční… »

Ke všem varným deskám Karma škrabka zdarma

Internetový obchod INDUKČNÍ VAŘIČ Vám nyní ke každé… »

Navrhněte si vlastní výtahovou kabinu!

Společnost LIFTCOMP a.s. počátkem tohoto roku, jako… »